Corso & Cultuur Festival Valkenswaard
19 t/m 21 september 2025

Open tentendag

1 september 2024

De voorbereidingen voor Corso Valkenswaard zijn in volle gang. In de tenten wordt hard gewerkt om de praalwagens op tijd af te krijgen voor de parade op 15 september. Door jong en oud wordt er gelast, gekartond en geplakt, om dit jaarlijkse spektakel weer een groot succes te maken.

De sfeer in de tenten zit er alweer goed in en met nog 2 weken te gaan wordt er extra hard gewerkt. De jeugdgroepen bouwen vol trots aan hun kinderwagens en de grote groepen zetten een extra tandje bij om de wagens prik klaar te krijgen voor het prikweekend 13 en 14 september.

Heb jij nu altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van een corsowagen? Dan is nu je kans! Op 7 septembervindt van 11.00-17.00 de Open Tentendag plaats. Pak je fiets en maak een mooie route langs alle tenten voor eensneakpeek. Wil jezelf een handje meehelpen, wandel dan vooral bij een van de onderstaande buurtschappen binnen. Iedereen is welkom! Bij de VVV vind je een flyer met meer informatie.

Kom langs op 7 september in een van de tenten en laat je betoveren door de creativiteit en het vakmanschap van de bouwers. Ben je 7 september helaas verhinderd maar wil je wel een handje helpen? Loop dan in de week van 9 tot en met 14 september eens binnen bij een van de tenten. Ook in het prikweekend 13 en 14 september ben je van harte welkom!

Waar de tenten precies staan vind je hier!

Bloem
Flower Facebook Twitter Instagram LinkedIn